آموزش طراحی سایت در چند دقیقه
امروزه یکی از پرطرفدارترین و با درآمدترین شغل های امروزی نیز، طراحی سایت با وردپرس ویا سی ام اس ها است. اما در کنار این سی ام اس ها نیز میتوان از، زبان های برنامه نویسی مانند اچ تی ام ال، سی اس اس و جاوااسکریپت استفاده نمود. تا بتوان بهترین نوع طراحی سایت رو انجام داد. ما در این مقاله قصد داریم؛ تا شما با آموزش طراحی سایت شما را به قله های ترقی برسانیم.
در ادامه این مقاله از ویستاوب نیز ما قصد داریم تا به شما درمورد طراحی سایت با سی ام اس، افزونه های طراحی، نحوه طراحی و… نیز صحبتی داشته باشیم. ادامه مقاله رو همراه ما باشید.
آموزش طراحی سایت
در این قسمت آموزش طراحی سایت رو به تولید سایت با استفاده از سی ام اس های آماده یا اپن سورس نیز انجام میشود. که این سیستم های مدیریت محتوا نیز، کار رو برای طراحی سایت بسیار راحت کرده است. زیرا این نرم افزارها نیازی به دانش بالای برنامه نویسی نیز نداشته، و شما میتوانید بایک درگ کردن المان و جاسازی راحتتر سایت خود را طراحی نمایید.
نکته مهم در آموزش طراحی سایت
در طراحی سایت با سی ام اس هاهم بد نیست؛ که شما با اچ تی ام ال و سی اس اس نیز آشنایی داشته باشید. تا بتوانید سایتی با شخصی سازی بالاتر رو نسبت به سایر رقبایتان، در حوزه های کاری مختلف نیز داشته باشید.
آموزش طراحی سایت در با کد نویسی
آموزش طراحی سایت با کد نویسی نیاز به دانش کد نویسی دارد که، شما برای به دست آوردن این دانش باید حداقل ۵الی ۶ ماه زمان برای آن صرف نمایید. که واقعان کار بسیار سختی به شمار میآید. حداقل برای برنامه باید به زبان های جاوااسکریپت، سی اس اس وهمین طور اچ تی ام ال نیز به تسلط برسید.
در خصوص این زبان ها این نکته را به شما ذکر کنم که، اچ تی ام ال مانند بیس یک ساختمان، سی اس اس ظاهر ساختمان را تشکیل میدهد؛ و همچنین جاوا اسکریپت نیز، در ساختمان نیز ارتباط بخش های ساختمان بایک دیگر برای شما فراهم میکند.
برای یک طراحی سایت زیباتر، جذاب تر وهمین طور به روزتر نیز بهتر است. هم برای طراحی سایت باکد ویا با سی ام اس نیز نیز بهره بگیرید. تا بتوانید سایتی زیبا، جذاب وکاربرپسند طراحی کنید.
تفاوت طراحی سایت با سی ام اس و کدنویسی
در طراحی سایت با سی ام اس، همه چیز به صورت آماده و راحت در دسترس شما است. تا بتوانید با کمترین مشکلی و به راحت ترین شکل ممکن سایت خود را طراحی نموده؛ و بتوانید از آن استفاده نمایید. به صورت حتم هم نیازی به یادگیری اچ تی ام ال و سی اس اس ندارد. اما طراحی سایت به وسیله کد نویسی علاوه بر سختی کدنویسی، شما برای یادگیری آن باید زمان زیادی فقط صرف یادگیری آن نمایید. اما سی ام اس های آماده مانند وردپرس، پرساشپت، ویکسی، دروپال و… نیز به این زمان زیاد احتیاجی ندارد.
سی ام اس ها
آموزش طراحی سایت سی ام اس ها یک نرم افزار آماده اند که، همه امکانات رو برای طراحی سایت دراختیار شما قرار میدهند. وشما با نصب یک افزونه ساده میتوانید به قابلیت هایی از طراحی سایت دست یابید؛ که کار شما از کدنویسی رو بسیار راحتر خواهد کرد.
آموزش طراحی سایت
در ادامه این آموزش طراحی سایت نیز ما به شما کار با سی ام اسی به اسم وردپرس رو خواهیم گفت که، که چگونه با آن باید طراحی سایت رو انجام دهید. گرچه سی ام اس های دیگری مانند ویکسی، دروپال، جوملا، پرساشپت و… نیز هستند. که نیازی به یادگیری همه آنها نیست چون که، در بازار کارهم بیشتر از وردپرس استفاده نموده و رایج ترین سی ام اس هم همان وردپرس به شمار میآید.
وردپرس و مزیت و معایب آن در طراحی سایت
وردپرس همان طور که به شما اشاراتی درباره آن به شما شد. شما میتوانید با استفاده از افزونه های طراحی سایت و همین طور دیگر افزونه ها جهت امور دیگر از آن استفاده نمایید. مانند سئو سایت که میتوانید از افزونه معروف یوست یا رنک مث استفاده نمایید.
اما از معایب آن باید به این موارد اشاره داشت. که وقتی شما بخواهید برای کاری خاص خودتان را انجام دهید باید، حتمی یک افزونه نویس آن کار را انجام دهد. یا اینکه ممکن است شما در حین انجام کاری خاص و حیاطی برای سایت خود باشید و ناگهان، سایت شما بپرد. واگر از آن بک آپ نداشته باشید همه کاری که انجام داده اید؛ از بین میرود. از همین رو این سی ام اس ها کنار خوبی هایی که دارند، طبیعتان معایبی هم باخود همراه دارند.
آموزش طراحی سایت با ورپرس
وردپرس نرم افزاری است که، خود آن حداقل ۴۰ میگ فضای هاست شما را اشغال خواهد کرد. و درکنار آن شما با نصب افزونه ای فضای شما را پرمیکند. که برای آن شما باید یک هاست لینوکس با ظرفیت بالا، تهیه نمایید. که شرکت هاستینگ و سرورینگ ویستا این هاست را در اختیار شما قرار میدهد. وشما میتوانید برای تهیه این هاست ها باما در ارتباط باشید.
زبان برنامه نویسی در طراحی سایت
آموزش طراحی سایت با وردپرس زبانی که با آن سایت ساز آماده وردپرس نوشته شده است. زبان پی اچ پی بوده؛ و همین طور خود این زبان نرم افزاری رو شما هر۲ الی ۳ ماهی آپدیت نموده و حتی، شما باید خود نرم افزار وردپرس را در زمان آپدیت بروزرسانی نمایید. تا بتوانید از کلیه امکانات بهره ببرید.
البته این را هم بدانید قبل این دست از اقدامات حتمی، از سایت خود بک آپ تهیه نماید. تا درصورت رخ دادن اتفاقی بتوانید سایت خود را بگردانید. وگرنه شما تمام داروندار خود را چه درطراحی وچه در سئو از دست خواهید داد.
پلاگین های وردپرس در آموزش طراحی سایت
در وردپرس نیز شما با پلاگین های زیادی درحوزه های مختلفی از جمله طراحی سایت، سئو سایت، امنیت، کپی رایت، بهینه سازی سرعت سایت و… نیز خواهید داشت. که در ادامه چند مورد از آن ها را به شما معرفی خواهیم نمود.
سئو سایت
در سئو سایت نیز شما باید از افزونه بهینه سازی نیز استفاده نمایید. که یکی از این افزونه های معروف میتوان به یوست اشاره داشت. اما درکنار آن میتوان سئو پرس ورنک مث هم استفاده نمود که، برحسب تجربه میتوان گفت یوست در بین آنها بهترین است.
سرعت سایت
در آموزش طراحی سایت شما در کنار طراحی زیبای سایت باید از سرعت سایتتان را بهینه نمایید؛ تا کاربر بتواند از حضور در سایتتان نهایت لذت را ببرد. از همین رو دو افزونه معروف لایت اسپید کش وهمین طور راکت رو به شما معرفی میکنم. که بهترین افزونههای افزایش سرعت هستند.
امنیت
در حوزه امنیت سایت نیز این نکته را به خاطر داشته باشید که، شما باید حفاظت از سایت خودتان نیز از دو افزونه ریکپچا و وردفنس نیز برای امنیت استفاده نماید. این افزونه ها حیاتی ترین افزونه های طراحی سایت برای شما به شمار خواهد آمد.
کپی رایت
شما در عین حال که میتوانید از افزونه وردفنس برای امنیت سایت خود بهره میبرید. میتوانید از آن جهت جلوگیری از کپی شدن محتوای خود نیز استفاده نمایید. که البته این یک دلخواه است و شما میتوانید از آن استفاده ببرید یا اینکه نبرید؛ زیرا حتمی میتواند برای شما واجب نباشد.
طراحی سایت
از بهترین افزونه های طراحی سایت باید به دومورد افزونه ها به نام های ویژیوال کامپوزر و المنتور نیز اشاره کرد. که بهترین آن نیز المنتور به دلیل به روزبودن راحتی در کار خواهد بود. اما ویژیوال کامپوزر هم افزونه خوبی برای طراحی سایت است.
دوستان عزیز خیلی ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. این مقاله مورد آپدیت قرار خواهد گرفت. لطفا نظرها و پیشنهادهای خود را در قسمت کامنت ها با ما و بقیه به اشتراک بگذارید.