آموزش وبمستریتولید محتواسئو و بهینه‌سازی

بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی + مشاوره رایگان

امروزه که همه کسب وکارها به سمت دیجیتالی شدن رفته است؛ پس چرا شما از این غافله عقب بمانید. شما هم می‌توانید با استفاده از سایت سازها شروع به ساخت سایت و فروش آنلاین محصولات ویا خدمات خود نمایید؛ در این مقاله ما قصد داریم تا به شما، لیستی از بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی رو معرفی نماییم.

بعضان ممکن است که خود شما هم، اسم بعضی از این سایت سازها رو شنیده باشید؛ اما ادامه مقاله رو با ویستا همراه باشید تا، لیستی از سایت سازهایی که تابه حال اسم آنها را نشیده‌اید رو، به شما معرفی نمایم.

لیست بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

در ادامه ما به شما لیستی از بهترین سایت سازها رو به شما معرفی خواهیم کرد؛ تا بتوانید از میان تمام مواردی که در این لیست برای شما عنوان می‌کنیم بهترین انتخاب رو داشته، و بتوانید بهترین سایت رو برای فروش محصول ویا کسب و کار خود راه اندازی نمایید.

نکته: بعضی از این سایت سازهای ایرانی و خارجی ممکن است؛ که پولی ویا رایگان باشند. که اون‌هایی که رایگان ویا پولی هستند رو ما به شما معرفی خواهیم کرد؛ پس شما نگرانی از این بابت نداشته باشید.

در ادامه ما اول به شما سایت سازهای خارجی رو معرفی خواهیم کرد؛ این سایت سازهای خارجی عبارت‌اند از:

وردپرس از بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

اولین لیست در بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی باید به وردپرس اشاره کرد؛ که در حال حاضر با وردپرس قادر به ایجاد هر نوع وب‌سایتی اعم از شرکتی، خبری، فیلم، وبلاگی و غیره خواهید بود. وردپرس دارای تعداد زیادی افزونه و قالب رایگان و غیررایگان است و تنها کاری که باید انجام داد انتخاب کردن یکی از آن‌ها برای مراحل ساختن سایت است.

کار با این CMS برای تمامی افراد بسیار ساده و آسان است و حتی اگر اطلاعاتی درباره آن نداشته باشند با یک آموزش کوتاه و تمرین همه چیز را یاد می‌گیرند. همچنین وردپرس یک سیستم متن‌باز است که توسعه‌دهندگان به راحتی می‌توانند هر تغییری که لازم باشد در آن اعمال کنند؛ همچنین برای انجام سفارش طراحی سایت در تهران از این سیستم استفاده می‌شود.بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

مطالعه کنید درباره   چگونه در صدر جستجوی گوگل باشیم؟

جالب است بدانید که برای راه‌اندازی یک آنلاین شاپ به کمک وردپرس، شما تنها به چند ثانیه وقت نیازمندید. با کمک یک افزونه به قادر به ایجاد فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای خواهید بود. افزونه ووکامرس حرفه‌ای‌ترین و محبوب‌ترین فروشگاه‌ساز است.

جوملا

در اینجا دومین گزینه از لیست در بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی جوملا که یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است؛ که مانند وردپرس نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد و نصب، آن تقریباً آسان و بدون دردسر است. جوملا از نظر محبوبیت رتبه دوم را در بین سیستم‌‎‌های مدیریت محتوا دارد. با استفاده از CMS جوملا هیچ محدودیتی از نظر نوع سایت وجود ندارد و هر سایتی که تمایل داشته باشید می‎توانید با استفاده از جوملا راه اندازی کنید. اگر دنبال یک رقیب پر و پا قرص برای وردپرس هستید، مطمئن باشید که به پاسخی غیر از جوملا نخواهید رسید. جوملا هم مانند وردپرس با زبان PHP ساخته شده و توسعه پیدا کرده و از My SQL نیز پشتیبانی می‌کند و همچنین یک سیستم متن باز به حساب می‌آید.بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

دروپال یکی دیگر از لیست بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

از دیگر لیست در بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی دروپال که یک سیستم مدیریت محتوا است؛ که بر اساس فریم‌ورک LAMP ایجاد شده و از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار است. در دروپال هم مانند وردپرس می‌توانید محتوا، تصاویر و فیلم روی سایت خود قرار دهید و خودتان آن را مدیریت کنید. محیط کاربری آن نیز مانند جوملا است و رابط کاربری پیچیده‌ای دارد و همچنین افزونه‌های قابل نصب روی آن محدود است. توجه داشته باشید که دروپال مثل دو سیستم مدیریت محتوای قبلی (جوملا و وردپرس) کاملاً رایگان است.

مطالعه کنید درباره   گوگل تگ منیجر

Wix یا ویکس

از دیگر گزینه های لیست در بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی ویکس یک سیستم غیررایگان است؛ و این اولین و مهم‌ترین نکته در مورد این سیستم مدیریت محتوا است. چنانچه دنبال یک CMS رایگان هستید بهتر است دنبال یک گزینه دیگر باشید و اندیشه ویکس را از سر خود بیرون کنید.

گفتنی است که شما می‌توانید به راحتی و بی‌دردسر در آن ثبت نام کنید و آن را نصب نمایید اما برای استفاده از تمامی ابزارهای آن نیاز به پرداخت هزینه است. این سیستم در دنیا به ندرت استفاده می شود و کاربرد چندانی ندارد و همچنین استفاده از آن بسیار سخت است. برای استفاده از فروشگاه‌ساز در این سیستم مدیریت محتوا باید یک هزینه جداگانه بپردازید.بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

اسکوار اسپیس یا Squarespace

از آخرین لیست از در بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی  Squarespace که، شباهت زیادی به CMS ویکس دارد؛ که به آن پرداختیم. استفاده از این CMS رایگان نیست و نیاز به پرداخت هزینه دارد. سازندگان این سیستم مدیریت محتوا بر این باور هستند که نصب آن آسان است اما نمی‌توانیم آن را با وردپرس و یا جوملا مقایسه کنیم. تم‌ها و طراحی‌ها در این سیستم بیشتر است اما برای استفاده از تمامی قابلیت‌های آن نیاز به پرداخت هزینه دارید.

تا اینجای مقاله ما به شما چند سایت ساز خارجی رو معرفی کردیم؛ حال در ادامه ما به شما چند نمونه لیست بهترین سایت سازهارو به شما نمونه های ایرانی رو معرفی خواهیم کرد. این لیست عبارت‌اند از:

وبزی از بهترین های ایرانی در لیست بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

وبزی به جرات می‌توان گفت که، وبزی اولین و بهترین در لیست بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی در رده اول قرار خواهد گرفت؛ چون این سایت ساز ایرانی از کیفیت بسیار خوب و هم از پشتیبانی بسیار خوبی برای، مشتریان و مخاطبان خود برخوردار است.

مطالعه کنید درباره   بهترین شرکت سئو استاندارد و حرفه ای وبسایت

شما با استفاده از وبزی توانایی آن را خواهید داشت؛ که انواع سایت های مختلف از جمله فروشگاهی، شخصی و… را برای خود طراحی و توسعه دهید. شما برای استفاده از سایت ساز وبزی که همه فرایند هاستینگ، دامین و… با خودشان است؛ ابتدا ۳ روز به صورت رایگان و سپس باید برای استفاده از آن با توجه به پلان هایی که دارد و نیاز خود، هزینه مدنظرتان را پرداخت نمایید.بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

پرتال

پرتال هم یکی دیگر از بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی در این لیست قید شده است؛ پرتال سایت ساز ایرانی که شما با استفاده از آن می‌توانید انواع و اقسام سایت های مختلف رو برای خود طراحی و توسعه داده و از آن، با کمترین دردسر ممکن استفاده نمایید. این سایت سازهم مانند وبزی خدماتی که شما باید هاست و دامین رو به صورت جداگانه بخرید؛ رو نداشته و خود این سایت ساز تمام داده شما رو روی سرورهای خود ذخیره کرده و شما نیازی به پرداخت، هزینه دیگری برای اینکار نخواهید داشت.

وب پویا

وب پویا هم که در لیست بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی قرار گرفته؛ توانایی انجام کارهای بسیاری رو برای شما کاربران عزیز خواهد داشت. شما با استفاده از این سایت ساز توانایی آن را دارید؛ که یک پنل مدیریتی برای خود ایجاد کرده و بدون استفاده از یک خط کدنویسی سایت خود را بالا آورده و شروع به کسب درآمد از دنیای دیجیتال نمایید.

سخن آخر

تا اینجای مقاله ما به شما لیستی از سایت سازهای ایرانی و خارجی رو معرفی کردیم؛ حال شما باید از مابین این سایت سازها یک نمونه رو برای طراحی سایت فروشگاهی، شخصی ویا… انتخاب و دیگر شروع به کسب درآمد خود از دنیای دیجیتال نمایید.

دوستان عزیز خیلی ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. لطفا نظرها و پیشنهادهای خود را در قسمت کامنت‌ها باما و بقیه به اشتراک بگذارید.

نمایش بیشتر

VIP FIT

VISTA Information Production Factory In Tehran (کارخانه تولید اطلاعات ویستاوب در تهران)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
مشاوره + تخفیف بلک فرایدی