امنیتمیزبانی وب

چگونه امنیت هاست خود را بالا ببریم؟

میشه گفت که اصلی ترین دلیلی که شما رو ملزم به ارتقاء امنیت هاست و سایتتون میکنه، حمله های هکرها هستش. هکرها فقط به سایت حمله ور نمیشن و بعضی وقتا به سرور سایت نفوذ میکنن و فضای ذخیره سازی رو به اختیار خودشون در میارن. بعد از اینکه فضای سرور رو تصاحب کردن فایل های مخربشون رو اونجا قرار میدن.

پس شما برای اینکه سایت و هاستتون از این حمله ها در امان باشه باید نکته هایی رو حتما در نظر بگیرید.اول اینکه سورس وبسایت وردپرسی شما باید کاملا سالم باشه. چون بعضی وقتها هکرها با بدست اوردن دسترسی سایتتون، لینک های مخربی رو تو سایت قرار میدن. هکرها با استفاده از باگ ها و خطا هایی که در سایت شما وجود داره به تنظیمات سایت وارد و به اون آسیب میزنن. ما نکات عمومی رو جهت بالا بردن امنیت سایت و هاست شما معرفی میکنیم.

پروتکل https

این یکی از استاندارد های مهمی هست که هر سایتی باید داشته باشه. کار این پروتکل امنیتی اینه که نمیذاره اطلاعاتی که کاربران سایتتون تو سایت قرار میدن یا میگیرن توسط هکرها دیده بشه. برای سایتهایی که وارد کردن اطلاعات بانکی مثل شماره کارت در اون وارد میشه، وجود این پروتکل حتما واجبه. در کل این قابلیت از دیده شدن اطلاعات شخصی کاربران توسط هکرها جلوگیری میکنه.

تغییر تنطیمات CMS از حالت پیشفرض

 هنگامی که CMS (همون وردپرس)رو نصب میکنید تنظیماتی که رو حالت پیشفرض قرار داره رو تغییر بدید. چون بیشتر حملاتی که به وردپرس انجام میشه بخاطر همینه. ربات هایی که وظیفه هک به اونا داده میشه طوری برنامه نویسی میشن که به این قضیه توجه زیادی داشته باشن و بر اساس اون کار کنن.

مطالعه کنید درباره   خرید هاست وردپرس | خرید هاست با کیفیت بالا و قیمت رقابتی

بروز رسانی مداوم

اکثر هک ها توسط ربات های برنامه ریزی شده انجام میشه. شما باید دائما پلاگین ها، قالب و… رو بروز کنید. اگه یه وقت بخشی رو آپدیت نکرده باقی بگذارید، ربات های هکر اون رو یه دروازه برای ورود میبینن و از فرصت بوجود اومده برای ورود به سایت شما استفاده میکنن.

استفاده از رمز عبور قدرتمند

اکثرا این موضوع رو جدی نمیگیرن و همینطوری یه رمز تصادفی خیلی ساده وارد میکنن. برای رمز از رمزهای ترکیبی استفاده کنید. نکات دیگه ای که باید بهش توجه کنید اینه که رمزتون نباید با تاریخ تولد و یا اسم خودتون مطابقت داشته باشه. همینطور نباید نام کاربری و رمز عبور شبیه هم باشن. کلمات تکراری در رمز عبور استفاده نکنید. تعداد ارقام هم سعی کنید بیشتر از ۱۲ رقم باشه.

استفاده از Web Application Firewall

WAF فایروالی هست که بین مسیر کاربر و سایت قرار میگیره. در واقع این فایروال اطلاعاتی که بین مسیر کاربر و سایت رفت و آمد میکنه رو بررسی میکنه. الان اکثر این فایروال ها دارای سیستم ابری هستن، یعنی اینکه اطلاعات اول به cloud میرن و اگه بی خطر باشن برمیگردن و به دست سایت یا کاربر میرسن.

دسترسی محدود به فایل ها

خواندن، نوشتن و اجرا، مجوزهایی هستن که یه کاربر ساده بهش دسترسی داره. باید تو دسترسی دادن به کاربران هم دقت کنید که بیش از حد دست کاربر رو تو سایتی که اطلاعات مهمی در اون دارید باز نگذارید.

اسکن منظم سایت

بعد هر تغییر نیازه که سایت رو اسکن کنید. برای اینکه تو بعضی مواقع ممکنه آسیب هایی بوجود بیاد که شما اونو نبینید ولی راه نفوذی برای هکرها باشه. برای اینکار نرم افزار و پلاگین های زیادی هست که پیشنهاد میکنیم از نسخه های غیر رایگان استفاده بکنید.

مطالعه کنید درباره   آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

بکاپ گیری

بکاب گرفتن از اطلاعات هاست و سایت میتونه آخرین سنگر در برابر هکر ها باشه، چون در واقع هیچ هاست و یا سایتی صد در صد ایمن نیست و بلاخره روزی کسی پیدا میشه که بتونه اون سایت رو هک کنه، ولی شما با رعایت نکات ایمنی میتونید این احتمال رو به حداقل برسونید. داشتن بکاپ همیشگی از سایتتون میتونه کمک بزرگی موقع از دست رفتن اطلاعات توسط هکرها باشه.

گزینه های دیگه ای هم هستن که تو بالا بردن امنیت کمک میکنن مثل استفاده از نرم افزارهای امنیتی برای مدیریت و حذف کدها و ابزارهایی که از اونا استفاده نمیکنید. از قالب ها و افزونه هایی که نال شدن استفاده نکنید.

هر سوالی در مورد امنیت وبسایت دارید در قسمت کامنت ها بپرسید تا کمتر از ۲۴ ساعت پاسخ داده بشه.

بیشتر بدانید

seo چیست؟

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
مشاوره + تخفیف بلک فرایدی