تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل
ریسپانسیو از مهم ترین عناصر مهم در سئوی سایت، محسوب میشود. ریسپانسیو به معنای سازگاری سایت شما با محیط های مختلف در، سایر دستگاه های اجرا کننده شما است. از همین رو در ادامه این مقاله ما به شما تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل رو معرفی میکنیم. تا بتوانید به بهترین شکل ممکن، ریسپانسیو سایت خود را انجام دهید. ادامه مقاله رو با ویستا همراه باشید.
تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل
شما برای تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل باید این مشخصه ها رو به درستی بشناسید؛ و رعایت نمایید. که این مشخصه ها عبارت اند از:
تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل: مشخصه اول عرض صفحات
در تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل شما باید عرض صفحات سایت تان، در موبایل هم عرض صفحه موبایل باشد. صفحات موبایل باید از هرسه این مشخصه ها برخوردار باشند. که برای اطمنیال بهتر است؛ چند صفحه را بررسی نمایید. عریض نبودن صفحه به معنا استفاده برای، موبایل خواهد بود.
در اول کار نباید وقتی کاربری صفحه سایت ما را در گوشی باز میکند؛ روی صفحه زوم یا زوم بک کند. یا در حالت افقی برای صفحه اسکرول کند. که این یکی از مهم ترین موارد گوگل برای ریسپانسیو سایت شما در موبایل خواهد بود.
سایز متن محتوا
سایز متن محتوای شما باید مناسب مطالعه کاربر باشد. گوگل بر این باور است؛ زمانی که کاربر وارد صفحه سایت شما از طریق موبایل میشود. زمانی که میخواهد متنی رو مورد مطالعه قرار دهد؛ باید به راحت ترین شکل ممکن بتواند این کار را انجام دهد. و نیازی به انجام دادن زوم برای مطالعه محتوای شما نیز، نداشته باشد.
کوچک بودن سایز متن در حالت موبایلی
به صورت معمول باید برای ریسپانسیو بودن، باید سایز متن خود را روی ۱۶ پیکسل نیز قرار دهید. خود گوگل هم از استفاده از این سایز هیچ مشکلی، نخواهد داشت.
پس بدانید که دیگر نباید از متنی با سایز کمتر از ۱۴ پیکسل، استفاده نمایید. شاید یادتان باشد؛ که یک زمانی از سایز فونت ۱۲ استفاده میشد؛ اما امروزه این سایزها نیز منسوخ شده است. وباید از حداقل سایزی مثل ۱۴ پیکسل استفاده نمایید.
فواصل بین لینک ها
فاصله بین لینک های صفحه سایت شما باید از هم فاصله داشته باشند. شما در زمان ریسپانسیو باید فواصل رو به گونه ایی تنظیم نمایید؛ که کاربر بتواند بدون کمترین آزاری به صفحه دلخواه خود مراجعه نمایید. اگر شما به درستی این کار را انجام ندهید؛ گوگل تصور دور زدنش توسط شما را خواهد کرد.
مشکل نزدیک بودن لینک ها در سایر سایت ها
به عنوان مثال کاربر زمانی که قصد داشت؛ در یک سایت معتبری به صفحه اصلی برود. به صفحه دیگری هدایت میشد؛ ویا احتمالان شما در اینجا با دیگر مواردی مشاهده میکردید.
در ریسپانسیو نباید سایت شم باعث ایجاد سردرگمی برای، مخاطب شود. پس سایت تان را به گونه ایی طراحی نمایید که، کار رو برای کاربر سخت نکند. پس به گونه ایی لینک ها رو جایگذاری کنید؛ که کاربر به راحتی لینک دلخواه اش رو انتخاب کند.
جمع بندی
عزیزان شما تا اینجا مقاله با تست ریسپانسیو سایت بر اساس ۳ مشخصه اصلی گوگل آشنا شدهاید. پس در هنگام ریسپانسیو صفحه خود نیز، به دقت اینکار را انجام دهید؛ تا در صفحات گوگل بهترین رتبه را دریافت نمایید.
دوستان عزیز خیلی ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. لطفا نظرها و پیشنهادهای خود را در قسمت کامنت ها باما و بقیه به اشتراک بگذارید.