آموزش طراحی سایت با وردپرس
امروزه داشتن یک وب سایت برای هر کسب وکاری، یک مزیت ها تبلیغی، برندینگ و… نیز محسوب میشود. چه آن بیزینس کوچک باشد چه بزرگ، امروزه همه آنها با آموزش طراحی سایت با وردپرس، میتوانند از این مزیت نیز برخوردار باشند. درادامه این مقاله از ویستا برای اینکه شما هم از این مزیت برخوردار باشید. ما شما با طراحی سایت با سی ام اس وردپرس، طراحی سایت باوردپرس و… نیز آشنا مینماییم.
اهمیت آموزش طراحی سایت با وردپرس
امروزه کار به جایی در طراحی سایت رسیده است که، شما میتوانید با یک درگ کردن فایل و قرار دادن آن در نرم افزار وردپرس برای خود سایت طراحی نمایید. این نرم افزاری که شما با آن طراحی سایت خود را انجام میدهید؛ در حقیقت یک سیستم مدیریت محتوا یا سی ام اس نام دارد. این سیستم مدیریت محتوا دارای دو مزیت راحتی کار و بدون نیاز به داشتن دانش سطح بالا است.
نکته مهم در طراحی سایت با وردپرس
گرچه اگر شما حتی در طراحی سایت با سی ام اسی مانند وردپرس مقداری هم اچ تی ام ال و سی اس اس، بلد باشید. برای طراحی سایت اختصاصی تر برای شما یک مزیت به شمار میآید. در وصف وردپرس این نکته را هم به شما عنوان کنم که، امروزه به خاطر این که وردپرس نزدیک به ۴۰درصد طراحی سایت های جهان را به خود اختصاص داده است. ادامه این آموزش طراحی سایت با وردپرس باما همراه باشید.
مزیت های طراحی سایت با وردپرس
وردپرس یک سی ام اس رایگان است که، شما بدون نیاز به پرداخت هزینه به کمپانی آن میتوانید برای خود سایت طراحی نمایید. یک سیستم با منابع بی شمار، طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی، قابلیت شخصی سازی بسیار بالا، امن و بسیار سریع نیز به حساب میآید.
انتخاب دامنه در طراحی سایت با وردپرس
نام دامین برای شما نشان دهنده، هویت بیزینسی تان به حساب میآید. پس شما باید به همان اندازه که روی آموزش طراحی سایت با وردپرس، تلاش وتمرکز میکنید. کمی هم وقت برای شناخت اصول یادگیری نام دامین نیز بگذارید. از همین رو شما را خواندن مقاله نحوه نام گذاری دامین دعوت میکنم.
آشنایی با نصب وردپرس و رابط کاربری
شما بعد از اینکه برای سایت خود هاست ودامنه تهیه نمودید. باید به سراغ نصب وردپرس در، هاست خود بروید. که حال بستگی به محیط نرم افزاری که شرکت ارائه دهنده، خدمات هاست ودامین به شما ارائه میدهد دارد. که اغلب شرکت های ارائه دهنده هاست ودامین نیز باهاست سی پنل این کار را برای شما، انجام میدهند. و جا افتاده ترین نرم افزارها هم همان، سی پنل است.
نصب وردپرس در آموزش طراحی سایت با وردپرس
آموزش طراحی سایت با وردپرس شما در مرحله نصب وردپرس به دو گونه، میتوانید وردپرس را نصب نمایید. روش اول نصب روی لوکال هاست یا هاست محلی ویا نصب برروی، هاست واقعی است که به اینگونه که به شما توضیح میدهیم کار انجام میشود.
هاست اصلی
برای نصب برروی هاست اصلی شما ابتدا باید، در قسمت پی اچ پی مای ادمین یک حساب کاربری برای خود بسازید. و بعد آن را تما امکاناتش را تایید کرده و سپس در قسمت پیش خوان وردپرس، اقدام به ثبت نام نمایید. به این صورت که نام کاربری ساخته شده، نام هاست و… رو وارد میکنید تا، وارد مرحله بعد شوید. در اینجا وارد قسمت خوش آمد آن میشوید. وبعد قسمت نشان دهنده نام کاربری و رمز عبور تا جایی که نام کاربری وبا ورود آنها، وارد حساب خود شوید.
برای لوکال هاست
مشابه قسمت هاست اصلی است. با این تفاوت که باید با پی اچ پی مای ادمین زمپ، این کار صورت دهید. با این تفاوت که در آنجا باید نام زبان را یونیتسف جنرال ۸ قرار دهید؛ تا از همه زبانها پشتیبانی شود.
داشبورد ورپرس
در این داشبور شما با موارد زیر مواجه میشوید که؛ عبارتاند از:
- پیام خوش آمد گویی
- نشان دهنده وضعیت فعلی سایتتان
- نوشته که برای ایجاد مقاله، دسته بندی، برچسب و… مربوط به مطالب نیز کاربرد داشته باشد.
- رسانه که برای قراردادن انواع فایل از جمله ویدیو، عکس، صدا ظبط شده و… نیز کاربرد دارد.
- برگه شما برای ایجاد صفحات، زیرصفحات و… که به اینجا مربوط میشود. به این بخش مراجعه خواهید نمود.
- دیدگاه در اینجاست که شما توانایی این را دارید که، دیدگاه کاربرانتان را مدیریت نمایید.
- نمایش: این قسمت شما توانایی شخصی سازی های قالب رو دارید و دراینجا شما حتی میتوانید قالب سایتتان را بارگذاری نمایید.
- کاربران: اینجا میتوانید که حساب های کاربریتان را بررسی وچک نمایید.
- تنظیمات: در این قسمت توانایی آن را دارید که یکسری تنظیمات مربوطه را انجام دهید. از جمله این موارد انتخاب صفحه اصلی، برگه مقالات، زبان، تاریخ و… .
پیکربندی برای آموزش طراحی سایت با وردپرس
خب در اینجا مابا بخش های اولیه وردپرس نیز، آشنا شدهایم. حال باید قبل از اینکه سراغ اصل کار برویم یک، پیکربندی اولیه برای خود سایت، داشته باشیم؛ تا در ادامه مراحل طراحی سایت به مشکل، برخورد نکنیم.
پیوندهای یکتا در طراحی سایت با وردپرس
خب در اینجای آموزش طراحی سایت با وردپرس در قسمت پیوندهای یکتا بهترین گزینه نیز، برای یو آر ال ها نام نوشتهها خواهد بود. این پیوندهای یکتا نیز، نحوه نمایش یو آر ال رو تنظیم مینمایید. که در قسمت تنظیمات شما به قسمت پیوندهای یکتا مراجعه و روی، نام نوشته تنظیم آن را قرار میدهید.
نمایش موتورهای جستجو (عمومی سازی)
برای اینکه سایت شما در موتورهای جستجو نمایش داده شود؛ باید به موتورهایی مانند گوگل نیز اجازه آن را داده باشید. برای اینکار شما باید به بخش تنظیمات و نوشته بروید؛ و مطمئن شوید که به موتورهای جست جو با برداشتن تیک نمایش این اجازه را، به آنها داده باشید. تا این موتورها از سایت شما بازدید و آن را ایندکس نمایند.
البته اگر شما درحال راه اندازی سایت هستید بهتر است که، تیک این گزینه را، فعال نموده؛ و اطمینال حاصل کنید که، موتورهای جستوجو از سایت شما بازدید نخواهند کرد. اما بعد از اینکه طراحی سایتتان به اتمام رسید حواستان باشد که، به این قسمت برگشته و تیک این گزینه را خاموش نمایید. تا طراحی و سئو نهایی تان مورد ایندکس موتورهای جستوجو نیز باشد.
نظرات کاربران
در اینجای آموزش طراحی سایت با وردپرس این بستگی به تصمیم شما دارد که آیا میخواهید؛ نظرات کاربران شما نمایش داده شود یا خیر؟ برای اینکار در قسمت در بخش نظرات در پیش خوان سایت میتوانید، تنظیمات آن را ملاحظه کنید. وبراساس آن شخصی سازی آن را انجام دهید.
جمع بندی
خیلی ممنون که تا اینجا مقاله از سایت ویستا با ما همراه بودید. ما در این مقاله سعی کردیم تا به صورت کلی شما را با محیط پنل مدیریت وردپرس آشنا کنیم و همچنین نحوه کار کردن با هر یک از ابزار های آن را به شما معرفی کنیم. از طراحی همانطور که مشخص است برای طراحی سایت با وردپرس نیاز به یک هاست مناسب و درجه دارید؛ به همین دلیل توضیح مختصر درباره انواع هاست مانند، هاست لینوکس، هاست ویندوز، هاست وردپرس و یا هاست لوکال و اصلی و… داده شد.خوشحال میشویم که نظراتتان را درمورد این آموزش برای ما بیان نمایید.