آموزش وبمستریتولید محتواسئو و بهینه‌سازی

آموزش مقاله نویسی سئو شده – الگوریتم جدید گوگل

مقاله نویسی با اصول سئو از جمله کارهای ساده است. با رعایت قوانین و تمرین فراوان به این جایگاه خواهید رسید.

امروز می‌خواهم آموزش کاملی درباره روش صحیح مقاله نویسی در سایت به شما بگویم. رعایت کردن نکاتی که بدیهی هستند. ولی اجرایی کردن آن‌ها نیازمند تمرین زیاد است. آموزش روش اصولی مقاله نویسی سایت از ویستا و اجرایی کردن آن از شما. بریم سر اصل مطلب؛ یعنی آموزش مقاله نویسی سئو شده…

مقاله نویسی سئو شده

به همین نوشته‌ای که شما در آن هستید محتوای متنی گفته می‌شود. محتوای متنی یعنی ارائه آموزش و انتقال مطلب، با استفاده از علائم نگارشی صحیح. نوشتن محتوای متنی خوب و با کیفیت بسیار مهم است. هر وبمستری می‌داند که مقاله نویسی از جمله راه‌های مؤثر برای ایجاد ترافیک است.

نوشتن مقاله درست و اصولی برای سئو خیلی متفاوت‌تر از قبل شده است. با بروزتر شدن ربات‌های گوگل، قوانین سئو هم بروز شده است. سئو برای مقالات مانند یک سری قوانین از پیش تعیین شده نیست. که اگر آنها را رعایت کنید در نتیجه یک قرار بگیرید.

گوگل برای سنجیدن سایت شما، به کیفیت مقالات تولید شده نگاه می‌کند. به نرخ پرش سایت شما توجه می‌کند. اینکه وقتی کاربر وارد سایت می‌شود از دیگر صفحات سایت هم دیدن می‌کند یا خیر. اینکه چقدر کاربر درگیر سایت شما می‌شود و لینک صفحه را برای بقیه ارسال می‌کند.

اگر قرار باشد مقالات سئو شده بنویسیم، باید درک اولیه از محتوا و تولید محتوا داشته باشیم. که جلوتر درباره آن صحبت خواهیم کرد.

مقاله نویسی | خانمی در حال مقاله نویسی
مقاله نویسی به منظور انتقال مطلب آموزشی است.

مقاله نویسی یعنی چه؟

مقاله نویسی به نوشتن مطلبی گفته می‌شود که بار آموزشی دارد. نوشتن به قصد انتقال مطلب را مقاله نویسی یا تولید محتوای متنی می‌گوییم. مقاله نویسی کار راحتی نیست. هر کسی که یکبار مقاله نوشته باشد، منکر این حرف نمی‌شود. ولی دلیل نمیشه از آن به سادگی بگذریم. مقاله نویسی اگر به درستی انجام بشود موجب ترافیک سالم و هدفمند می‌شود. همچنین رتبه الکسا سایت هم کمتر می‌شود (بهتر می‌شود) که این نتیجه خیلی خوبی را در سئو سایت رقم می‌زند.

مقاله نویسی یا متن نویسی؟

بهتر است اول به مفهوم مقاله نویسی و تفاوت آن با متن نویسی بپردازیم. این دو را با هم اشتباه نگیرید!

همان‌طور که بالاتر گفته شد، مقاله نویسی به تولید محتوای متنی می‌گویند که ارزش علمی داشته باشد. مانند همین مقاله‌ای که در آن هستید. متن نویسی به معنی صرفاً نوشتن است. نه اینکه متن نویسی هدف خاصی را دنبال نمی‌کند. متن نویسی بیشتر به جنبه ادبی و صحیح نویسی تمرکز می‌کند. ولی در مقاله نویسی رعایت نکات ادبی چنان اهمیتی ندارد. مثلاً به همین شکل که می‌بینید. نوشته‌ای که در حال خواندن آن هستید نه خیلی ادبی است. نه کلمات قلمبه سلمبه دارد و نه خیلی خودمونی است. درباره اینکه کدام لحن نوشته بهتر است مفصل بحث خواهیم کرد.

مطالعه کنید درباره   10 پیشنهاد برای افزایش فروش کسب‌وکارهای اینترنتی
مقاله نویسی | تولید محتوای متنی یا مقاله نویسی
تولید محتوای متنی با کیفیت نیازمند تمرین مستمر است.

تولید محتوا

قرار است که درباره تولید محتوای متنی بخوانیم. ولی بد نیست که کمی هم درباره تولید محتوا و انواع آن بدانیم. تا در ادامه مسیر بتوانید درک بهتری از تولید محتوای متنی داشته باشید.

ما هر روزه در حال استفاده از محتوای تولید شده توسط دیگران هستیم. برای مثال وقتی اینستاگرام یا یوتیوب را باز می‌کنیم. مشغول دیدن محتوای دیگران هستیم. که ممکن است جنبه آموزشی داشته باشد یا که صرفاً ارزش طنز و خنده داری داشته باشند.

در ویستا تولید محتوای متنی زیر نظر کارشناسان و مقاله نویسان حرفه‌ای انجام می‌شود. برای دریافت مشاوره از کارشناسان ما، حتماً با ما در ارتباط باشید. (مقاله نویسی ویستا)

به صورت خلاصه کلا ۳ نوع محتوا داریم:

محتوای صوتی؛ مانند پادکست‌ها

محتوای ویدئویی؛ مانند ویدئوها در آپارات

محتوای متنی؛ مانند همین مقاله و تمام مقالات در سراسر اینترنت

مقاله نویسی | قوانین مقاله نویسی در وبسایت برای گرفتن نتیجه بهتر
هر مقاله نویسی بهتر است این قوانین را با خود مرور کند.

قوانین مقالات سئو شده

یک سری قوانین برای درست نویسی و سئو مقالات وجود دارد. اگر آن‌ها به خوبی رعایت بشوند، نتیجه عالی از نظر سئو گرفته می‌شود. با همدیگه به این قوانین نگاهی می‌اندازیم. اول ساختار هر مقاله‌ای را مرور کنیم و سپس سراغ قوانین اصلی برویم.

ساختار مقاله

عنوان: تیتر خوبی برای عنوان خود انتخاب کنید. عنوان همان چیزی است که کاربر برای دانستن آن روی مقاله شما کلیک می‌کند. برای اینکه عنوان‌های بهتری انتخاب کنید، پیشنهاد می‌کنم از ابزارهایی مانند گوگل ترندز (Google Trends) استفاده کنید. گوگل ترندز برای بررسی و پیدا کردن کلمات کلیدی مؤثر است.

پاراگراف لید: به بخش اول هر مقاله بعد از عنوان لید گفته می‌شود. قسمتی که برای جذب مخاطب بسیار مهم است. بعد از عنوان، مخاطب به بخش بعدی یعنی لید توجه میکند. این قسمت را با دقت بالایی بنویسید. بهتر است بخش لید کوتاه باشد. اندازه یک یا دو جمله یا اگر هم بنابر طولانی‌تر بودن متن لید است، بیش از یک پاراگراف نشود. این برای درگیری بهتر کاربر با نوشته شماست.

مطالعه کنید درباره   11علت عدم نمایش سایت در نتایج گوگل

بدنه اصلی: خب به بخش اصلی هر مقاله می‌رسیم. بدنه اصلی متشکل از بخش های مختلف است. هر بدنه زیر عنوان‌های زیادی دارد که کاربر را به بخش‌های مختلف هدایت می‌کند. از زیر عنوان های متنوع استفاده کنید. سعی کنید زیر عنوان های خلاقانه بنویسید. تا کاربر توجه‌اش جلب شود.

بعد از زیر عنوان به زیر بدنه می‌رسیم. زیر بدنه ها را کوتاه بنویسید. خیلی آنها را به یکدیگر نچسبانید. طول هر پاراگراف بهتر است کمتر از ۷ یا ۸ خط باشد. چون که مردم حوصله خواندن متن طولانی و بلند مدت را ندارند. این یک حقیقت است و تنها راه حل این حقیقت استفاده از جملات کوتاه است. که خواندن آن سریع باشد و مخاطب با آن سریع ارتباط بگیرد.

نتیجه گیری: بخش آخر هم نتیجه گیری است. جمع بندی کلی و نگاهی اجمالی با آنچه در مقاله گفته شد، بهترین استراتژی برای بخش نتیجه گیری است. البته می‌توانید این‌کار را هم نکنید. می‌توانید به جای این مدل پایان، نظر خودتان یا تجربه شخصی خودتان را بیان کنید.

مقاله نویسی | پیدا کردن کلمات و منبع های مناسب برای مقاله نویسی
در واقع بحث اصلا طول مقاله نیست، بلکه کیفیت محتوا است.

طول محتوای مقاله

طبق گفته الگوریتم های گوگل، تعداد کلمات هر مقاله بهتر است از ۳۰۰۰ کلمه عبور نکند. علاوه بر نقض شاخص های الگوریتمی گوگل، باعث می‌شود که خواننده خسته شود. بالاخره انسان ها ربات که نیستند!

از طرفی پیشنهاد می‌کنم، کمتر از ۸۰۰ کلمه هم نباشد. اگرطول مقاله خیلی کوتاه باشد، کاربر با یک نگاه سرسری به مقاله، فکر می‌کند در این نوشته چیزی که میخواهد را پیدا نمی‌کند و از سایت بیرون می‌رود. که این نرخ پرش را بیشتر می‌کند و تاثیر منفی رو سئو سایت دارد.

طبق ادعا سایت تکستوا بهترین اندازه چیزی بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه است، ولی بحث اصلی طول محتوا نیست. بلکه ارزشمند بودن یک مقاله است. که مقاله به درد کاربر بخورد. چیزی که نیاز هست را پیدا می‌کند یا باید از سایت بیرون برود؟ در مقالات خود زیاده گویی نکنید و آن چیزی که مخاطب برای دیدنش به صفحه آمده را بیان کنید. به عنوان مقاله خود نگاهی بندازید و ببینید آن چیزی که کاربر میخواهد در صفحه پیدا می‌شود؟ اگر جواب «نه» است، بهتر است یا متن خود را ویرایش کنید یا عنوان مناسب تری انتخاب کنید.

ویرایش کنید

متن خود را حتما ویرایش کنید. در حال نوشتن به بالاتر برگردید و ببینید چه چیزی را می‌توانید کم یا اضافه کنید. اگر چیزی از قلم افتاده است یا فکر می‌کنید بهتر است در جای دیگری قرار بگیرد، حتما این کار را بکنید. همه مقاله نویسان حرفه‌ای این کار را می کنند.

مطالعه کنید درباره   اهمیت سئو سایت برای رشد کسب وکار

قرار نیست که وقتی انگشتانمان روی کیبور حرکت می‌کنند‌، همه کلمات در جای درست قرار بگیرند. پس قطعا نیاز به بازنگری داریم.

مقاله نویسی | یک ست آپ آماده برای شروع مقاله نویسی و فردی که از روی مقاله خود می‌خواند.
نه لحن رسمی، نه لحن خودمونی، یچیزی ما بین این دو بهترین است.

لحن مناسبی داشته باشید

یکی از مهمترین سوال هایی که در مقاله نویسی مطرح می‌شود همین قضیه است. بالاتر هم درباره این موضوع گفتم که بهترین لحن چگونه است. ولی الان دقیق تر می‌گم.

یک نوع نوشتن، با لحنی جدی و رسمی است. یک نوع دیگر، لحن بسیار صمیمی و خودمونی. یک لحن هم ما بین این دو هست. که من خودم همان را ترجیح می‌دهم. تا کاربر فکر نکند که خیلی فضا خشک و رسمی است و نه اینکه فکر کند خیلی خودمونی و راحت است. لحن رسمی و جدی آدم را یاد فضا های آکادمیک و کلاس درس می‌اندازد. همین باعث میشود که کاربر خیلی احساس صمیمیت نکند و خیلی خوب درگیر متن نشود.

از طرفی متن های خیلی صمیمی و خودمونی هم خوب نیستند. چونکه حواس کاربر از چیزی که می‌خواهد بخواند و یاد بگیرد به کل پرت می‌شود. بر اساس نظرسنجی ها و آمار، کاربر با لحن ساده و صمیمی در عین حال با املا و نگارش درست، راحت‌ تر ارتباط می‌گیرد.

نوشتن مطلب خاص و ویژه

نوشته های شما باید خاص و منحصر به فرد باشد. اینجوری کاربر خیلی بهتر درگیر متن می‌شود. برای اینکه مطالب خوبی بنویسید باید تحقیق کنید. از منبع های قوی و موثق درباره چیزی که میخواهید بنویسید بخوانید. همیشه یادتان باشد که یک نویسنده خوب، اول خیلی خوب می‌خواند. برای نوشته شدن همین مقاله بیش از ۵ سایت مختلف توسط من که نویسنده باشم خوانده شده. بعد از اینکه خواندن تمام شد، هر چیزی که یاد گرفتم و از قبل می‌دانم را می‌نویسم.

کلام آخر

در انتها هم این نکته یادتان باشد که باید از مسیر لذت ببرید. هر چیزی خاک خوری خودش را دارد و برای حرفه‌ای شدن در هر مسیری باید علاوه بر استمرار و تلاش، تمرین بسیار کرد. تمرین به هیچ عنوان فراموش نشود. تمرین و تمرین و تمرین. امیدوارم این مطلب از ویستا برای شما مفید بوده باشه. اگه نظری یا تجربه ای درباره مقاله نویسی دارید حتما برای ما در بخش نظرات بنویسید. موفق باشید!

نمایش بیشتر

VIP FIT

VISTA Information Production Factory In Tehran (کارخانه تولید اطلاعات ویستاوب در تهران)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
مشاوره + تخفیف بلک فرایدی